Audioplus

Professionele en persoonlijke aanpak

Skrolan Schoolmeester

Audioloog/audicien

Gistelsteenweg 539

8490 Jabbeke

0478 88 76 53

Info@hoorcentrumaudioplus.be

 

 

15 jaar geleden begon ik als audioloog in een klein hoorcentrum. Al gauw groeide ik door tot vervangend diensthoofd in een revalidatiecentrum, om daarna opgepikt te worden door een grote firma. Als verantwoordelijke voor de regio Vlaanderen gaf ik opleidingen over nieuwe hoortoestellen en bood ik ondersteuning tijdens aanpassingen. Als probleemoplosser kon ik mijn kennis en ervaring dermate uitbouwen, wat toekomstige en bestaande klanten allen maar ten goede komt. Een gehoorprobleem is zeer individueel en daardoor soms complex. Een ruime proef en op maat gemaakte proeftijd is daarom onontbeerlijk.

Als audioloog vind ik het belangrijk geen commerciële druk te ervaren, daarom werk ik volledig onafhankelijk en kan je bij mij terecht voor diverse topmerken.

Belangrijk om weten is dat een gehooronderzoek en advies steeds gratis en vrijblijvend zijn. U hoeft enkel een afspraak te maken.

Het hoorcentrum is gelegen boven de privépraktijk van een huisarts en is makkelijk te bereiken via een grote oprijlaan die uitgeeft op een ruime parking. Geen drukke baan, geen stadscentrum, rustige wachtzaal.

Ik verwelkom u graag!